Praktijk bijeenkomst trainers en coaches onderbouw op dinsdag 15 oktober. 

Dinsdagavond 15 oktober aanvang 19.30 uur vindt er bij Spirit een praktijkbijeenkomst plaats voor alle trainers en coaches van onze onderbouw. Alles op het gebied van trainen en coachen in de praktijk maken we deze avond bespreekbaar, van trainen volgens de rode draad tot “Hoe organiseer ik nou de wedstrijdtraining?” en “Waar coach ik op tijdens wedstrijden!”

Navraag bij alle trainers en coaches leert dat dit bij velen in de praktijk lastige onderdelen zijn. En door het doen, door het leren van elkaar vergroot je juist je ervaring hier in. Want trainen en coaches is een ervaringsvak. Noteer deze datum dus in de agenda en kom naar Spirit. We starten met een heerlijk vers bakkie Spirit koffie om vervolgens om 20.00 uur op het trainingsveld verder te gaan met het praktijk gedeelte. Trainingspak en sport/voetbalschoenen aan dus! Want door zelf te ervaren en tegelijk vragen te kunnen stellen is het leerproces heel direct en ook uniek bij Spirit. Verwachte eindtijd? We richten ona op 21.30 uur. Dit is even afhankelijk van het aantal vragen en welke uitdagingen we gezamenlijk willen oplossen.

We gaan uit van ieders aanwezigheid. Kom lang en help je team en hun voetbalplezier vooruit door zelf een betere trainer of coach te worden.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30 in samenwerking met JVO voetbalopleidingen

Deel dit bericht via: