🔴⚪️🔵

Op zaterdag 16 maart 2024 organiseren onze evenementen- en vrijwilligerscommissie gezamenlijk een prachtige feestavond voor al onze vrijwilligers en hun partners. Iedereen die dit seizoen een steentje bijdraagt aan onze mooie club wordt hiervoor uitgenodigd. Want dankzij deze toppers is Spirit ’30 inmiddels een begrip in onze omgeving, een vereniging die staat voor prestatie en verbondenheid in een heerlijke gezellige sfeer.

Verrassingsavond

Speciaal voor deze avond is de evenementencommissie bij elkaar gekomen en heeft een spectaculaire verassingsavond in elkaar gezet. Dus kom langs en laat je verrassen. Samen maken we er een feestje van.

Noteer dus alvast de datum ZATERDAGAVOND 16 MAART in je agenda, dit wil je niet missen! Hoe de avond eruit zal zien? Dat weet alleen onze evenementencommissie maar een topavond, met uiteraard overheerlijke hapjes en drankjes, wordt het zeker. Nog geen vrijwilliger bij onze mooie club? Geen probleem – meld je aan (vrijwilligers@spirit30.nl) – er is genoeg te doen.

Wij hopen dan ook dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn om er met zijn allen een onvergetelijke avond van te maken.

Het Bestuur van SC Spirit 30

Deel dit bericht via: