🔴⚪️🔵
Op zaterdag 25 maart 2023 organiseren onze evenementen- en vrijwilligerscommissie gezamenlijk een prachtige feestavond voor al onze vrijwilligers en hun partners. Iedereen die dit seizoen een steentje bijdraagt aan onze mooie club wordt hiervoor uitgenodigd. Want dankzij deze toppers is Spirit ’30 inmiddels een begrip in onze omgeving, een vereniging die staat voor prestatie en verbondenheid in een heerlijke gezellige sfeer.
Clemens & Clemens
Speciaal voor deze avond hebben zij het beste duo op live muziek in de regio vastgelegd: Clemens & Clemens. Vader en zoon. Dezelfde naam, dezelfde genen, hetzelfde talent. Bekend van Blue Star maar ze delen ook wel eens als duo het podium. En dat doen ze dan ook bij Spirit op de jaarlijkse feestavond voor onze vrijwilligers. Dat wordt meezingen in ’t Houg. Van Deep Purple en Stones tot John Mayer of Jan Smit. Samen maken we er een feestje van.
Noteer dus alvast de datum ZATERDAGAVOND 25 MAART in je agenda, dit wil je niet missen! Hoe de avond eruit zal zien? Dat weet alleen onze evenementencommissie maar een topavond, met uiteraard overheerlijke hapjes en drankjes, wordt het zeker. Nog geen vrijwilliger bij onze mooie club? Geen probleem – meld je aan (vrijwilligers@spirit30.nl) – er is genoeg te doen.
Wij hopen dan ook dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn om er met zijn allen een onvergetelijke avond van te maken.
Het Bestuur van SC Spirit 30
Deel dit bericht via: