Wie zijn wij?

SC Spirit ’30 is een gezellig en ambitieuze voetbalvereniging uit West-Friesland (NH) uitkomend in de 3e klasse KNVB met ongeveer 650 leden. De vereniging draait op vele vrijwilligers en veel trouwe leden. Ook de gemoedelijke en positieve sfeer zijn illustratief voor de unieke “Spirit familie”. De kernwaarden: eenheid, gezelligheid, plezier, respect, prestatie en sportiviteit lopen als een rode draad door het verenigingsbeleid heen. De doorstroming van onze jeugdspelers naar de selectie heeft onze bijzondere aandacht. Wij hebben de beschikking over een uitstekende accommodatie met bijbehorende faciliteiten. Deze randvoorwaarden zorgen voor de ideale omstandigheden om een bijdrage te leveren aan de realisatie van onze doelstellingen.

Wat zoeken wij?

Voor ons selectieteam de Heren 2 zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven trainer/coach voor het komende seizoen 2024-2025. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het trainen (2x per week), coachen en begeleiden van de spelers.

Ben je geïnteresseerd? Kijk en klik dan hieronder naar de volledige vacature.

Vacature Heren 2 trainer SC Spirit 30 seizoen 2024 2025

Voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen met de TC-selectie van SC Spirit ’30 door een mail te sturen naar: bestuur@spirit30.nl 

Het bestuur van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: