Zowel het eerste als het tweede team was het afgelopen seizoen hard aan het strijden om de bovenste plaatsen in de competitie toen het coronavirus hardhandig een einde maakte aan een mooi seizoen. Het eerste team stond, na vier overwinningen op rij, keurig op de derde plek in de stand. Met één punt achterstand op nummer twee: VIOS-W en vijf op nummer één: Assendelft was alles nog mogelijk. Het team van Ilco stond stevig op de tweede plaats en had nog een zeer goede mogelijkheid om een periodetitel te pakken. Helaas mocht het, om begrijpelijke redenen, niet zo zijn. Feit blijft dat een derde plaats in de tweede klasse het hoogste is dat Spirit ooit is geëindigd maar het gevoel bekruipt ons dat er meer ingezeten had.

Daarom zijn we dan ook zeer verheugd dat het komende jubileumseizoen onze ambitieuze staf in takt is gebleven en er wederom staat. Met een selectie waarbij veel spelers hun waarde hebben getoond voor zowel het eerste als tweede, aangevuld met enkele jeugdige talenten uit de JO19, hebben we weer een leuke enthousiaste groep met mogelijkheden. De selectie staf zal komende seizoen bestaan uit de hoofdtrainers Hans Valk en Ilco Groot. Zij worden geassisteerd door Patrick van Beek, Jelle Pauw en Dennis van Leeuwen. De keeperstraining wordt verzorgd door Ron Sijm en assistent-scheidsrechter bij het tweede is Michel Morsink. De fysio is in vertrouwde handen bij Tim-Jan van Hazel en Wilma Admiraal. De kleding bij de selectie wordt verzorgd door Annemieke Pauw.

Wat nog ontbreekt is een vaste assistent-scheidsrechter voor het eerste team. Wil jij als assistent-scheidsrechter aansluiten bij dit leuke team? Meld je dan even bij de TC-selectie (Ton Kors, Cees Duijn en Michel Reus).

Wij wensen alle stafleden heel veel succes en plezier toe het komende seizoen. Op naar een mooi en succesvol jubileumjaar met z’n allen.

De TC-selectie

Deel dit bericht via: