*eerste training begint op 28 juni 2021.

Voor het komende seizoen is onze ambitieuze selectiestaf voor het grootste gedeelte in takt gebleven. Dennis van Leeuwen gaat zich het komende seizoen richten op de videoanalyse en zijn rol als assistent trainer/coach van Ilco Groot wordt overgenomen door Pieter Koenis die overkomt van de jeugd (trainer/coach JO17-1). Spirit 1 zal het komende seizoen weer spelen in de 2e klasse en Spirit 2 in de mooie en uitdagende 1e klasse.

Staf

De selectie staf zal komende seizoen bestaan uit de hoofdtrainers Hans Valk en Ilco Groot. Zij worden geassisteerd door Patrick van Beek, Jelle Pauw, Pieter Koenis en Dennis van Leeuwen (videoanalyse). De keeperstraining wordt verzorgd door Ron Sijm en assistent-scheidsrechter bij het eerste team is Michel Morsink. De fysio is in vertrouwde handen bij Tim-Jan van Hazel en Wilma Admiraal. De kleding bij de selectie wordt verzorgd door Annemieke Pauw. De technische commissie selectie zal bestaan uit Ron Reus (die de rol van Cees Duijn overneemt), Ton Kors en Michel Reus.

Selectiespelers

Met een selectie waarbij veel spelers hun waarde reeds hebben getoond voor zowel het eerste als tweede, aangevuld met een aantal jeugdige talenten uit de JO19-1, hebben we weer een leuke enthousiaste groep met mogelijkheden. Gestopt zijn Jelle Reus, Rinse Valk, Mark Broers, Mats Koopman en Levi Smit. Wij danken hen voor hun trouwe inzet voor de selectie en onze club de afgelopen jaren.

Oefenprogramma

De selectie start op 28 juni 2021 met trainen op het vernieuwde kunstgras. Het programma in de voorbereiding ziet er als volgt uit:

28-jun ma eerste training
08-aug zo Onderlinge wedstrijd 11:00
12-aug do De Zouaven – Spirit 20:00
15-aug zo Voetgolf/Voetpool in Alkmaar 11:00
19-aug do Spirit – Hauwert 20:00
22-aug zo Valken 1/2 – Spirit 1/ 2 11:30/14:00
26-aug do Spirit – Strandvogels 20:00
29-aug zo Spirit – KGB 14:00 uur
04-sep za Bekerwedstrijd? NNB

Wij wensen alle stafleden heel veel succes en plezier toe het komende seizoen. Op naar een mooi en succesvol jaar met z’n allen.

De TC-selectie

Deel dit bericht via: