🔴⚪️🔵
Wederom heel mooi nieuws vanuit onze technische commissie jeugd. We zijn verheugd mede te kunnen delen dat Frank Schoorl met ingang van het komende seizoen de nieuwe Hoofdtrainer van de JO15-1 zal worden en dat hij daarbij zal worden geassisteerd door Rick Blom. Gisteravond ontvingen zij vanuit het bestuur de Spirit Sjaal als warm welkom.

Beide mannen zijn natuurlijk geen onbekenden bij onze club en hebben binnen de Spirit selectie inmiddels hun sporen verdiend. Het trainen en coachen van een jeugdteam is een mooie vervolgstap in hun Spirit- en trainerscarrière. Het geleerde ook echt in de praktijk proberen toe te passen. Zij zullen hierbij, naast de TC-jeugd, mede worden ondersteund door de ervaren trainers/begeleiders Barry van der Ham en Clemens Huisman. Hiermee krijgt de JO15-selectie, die op zaterdag in de Hoofdklasse gaat spelen, in onze ogen de begeleiding die het verdient.

Wij wensen Frank en Rick veel succes maar vooral ook heel veel plezier toe bij het trainen en coachen van de JO15-1 het komend seizoen en kijken uit naar een plezierige en constructieve samenwerking!

Het bestuur van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: