De drijvende kracht van onze kantine Silvia Slagter heeft vanmiddag een lintje ontvangen van burgemeester Michiel Pijl. Namens SC Spirit ’30 van harte gefeliciteerd Sil!

Meer dan terecht natuurlijk deze onderscheiding want al jaren is Silvia de drijvende kracht achter een goed draaiende kantinecommissie en evenementen zoals Koningsdag en Spirit Voetvolley. Altijd aanwezig, altijd beschikbaar, waardoor sommige supporters wel eens dachten dat haar bed in ’t Houg stond.

Maar niet alleen Spirit is met deze onmisbare vrijwilliger in haar sas. Op meerdere terreinen is Silvia verdienstelijk voor de Hoogkarspelse samenleving. Zo is ze jarenlang bij DTS ’48 actief geweest (voorzitter, scheidsrechter, trainer) en bij de buren van tennisvereniging Santana is ze 7 jaar toernooi leider geweest van de Santaantjes-toernooien en een aantal jaren toernooileider van Streekgoed Open waarvan ze momenteel nog deel uitmaakt van de toernooicommissie. Ook heeft Silvia voor de kerk een aantal jaren de coördinatie gedaan voor de misdienaars. Ze loopt inmiddels zo’n 15 jaar de Actie Kerkbalans. En zo kunnen we nog wel even doorgaan bij deze bezig bij. Eigenlijk is het gewoon teveel om op te noemen.

Ondanks de aparte uitreiking van deze symbolische onderscheiding vandaag door het corona virus zijn we als club natuurlijk apetrots en hopen nog lang van de inzet van deze vrijwilligerskanjer gebruik te mogen maken.

Maar voor nu even genieten Silvia!

Het bestuur van SC Spirit ‘30

Deel dit bericht via: