Voetbalclinic

#cliniconthemove
Tijdens de herfstvakantie zijn de jeugdvoetbaldagen bij SC Spirit’30 zeer in de smaak gevallen. Heel veel voetbalplezier werd er beleefd door ruim 100 kinderen aan de drie clinicdagen op het mooie Spirit complex in Hoogkarspel. Heel veel spelertjes van Spirit maar zeker ook een groot aantal van omliggende verenigingen. Bij SC Spirit’30 is de jeugd een belangrijk speerpunt. Dus jeugdvoetbalactiviteiten spelen daarbij¬†dan natuurlijk een belangrijke rol.

Dankzij de kwalitatieve benadering van de trainersstaf van Jeugdvoetbalopleiding (JVO) leek het voor de kinderen alsof zij als echte profvoetballers werden behandeld. De doelstelling van de jeugdvoetbaldagen is om de deelnemers een afwisselend en uitdagend programma te bieden met veel trainingen in wedstrijdgerichte vormen. In de pauze was er een smakelijke lunch en een spannende voetbalquiz. In de middag veel uitdagende wedstrijdvormen met veel beleving en als klap op de vuurpijl gingen alle deelnemers op de laatste dag heerlijk kienen onder leiding van de ijsclub Hoogkarspel en kreeg iedere deelnemer een prijs mee naar huis.

Deze intensieve en afwisselende jeugdvoetbaldagen werden door de deelnemers als zeer plezierig en uitdagend ervaren. Tot slot ontvingen alle deelnemers een leuk aandenken en hun techniek diploma. Gezien het grote plezier en de beleving zijn de clinic dagen weer volledig in de smaak gevallen. Dat smaakt naar meer. En meer komt zeker want op maandag 30 april 2020 en op dinsdag 1 mei 2020 zijn er weer nieuwe voetbaldagen bij Spirit. Dit keer in de meivakantie. Noteer deze dagen dus maar snel op jullie kalender.

Wil je zien hoe leuk het was bij Spirit? Kijk dan snel op onze site: spirit30.nl bij foto’s en geniet van de fantastische prenten van onze fotograaf Fred Homan.

Allen die hebben bijgedragen (Spirit vrijwilligers, IJsclub vrijwilligers, Spirit TC-jeugd en JVO) van harte bedankt voor de geweldige ondersteuning bij dit evenement in Hoogkarspel en tot de volgende keer…..

Met sportieve groet,
TC-jeugd Spirit ’30 & JVO

Deel dit bericht via: