Bijgevoegd zien jullie de uitnodiging voor de jaarlijkse sponsoravond bij Spirit welke dit keer zal plaatsvinden op 26 januari 2024. Al onze sponsoren zijn reeds persoonlijk uitgenodigd om gezellig te komen kennismaken en netwerken op deze vrijdag (namiddag en/of avond).

𝗦𝗽𝗿𝗲𝗸𝗲𝗿
De Spirit sponsorcommissie heeft weer een prachtige spreker weten te regelen voor deze gezellige avond. Niemand minder dan illusionist David Nathan zal de Spirit zaal toespreken en betoveren. David Nathan is de nieuwe generatie in magic, die gezien zijn leeftijd al veel op zijn naam heeft staan. Zo won hij verschillende internationale prijzen, heeft hij een eigen theatershow, en was hij te zien in diverse tv-optredens. Deze week betoverde hij zelfs nog het populaire Top 2000 café. It’s a kind of magic!

𝗔𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻
Dit wil je als Spirit Sponsor natuurlijk niet missen. Zorg dat je tijdig (voor 13 januari) een mail stuurt om je aan te melden naar: 𝘀𝗽𝗼𝗻𝘀𝗼𝗿𝗰𝗼𝗺𝗺𝗶𝘀𝘀𝗶𝗲.𝘀𝗽𝗶𝗿𝗶𝘁𝟯𝟬@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺.

𝗚𝗶𝗹𝗱𝗲𝗹𝗲𝗱𝗲𝗻
Ook de Gildeleden van Spirit zijn van harte uitgenodigd. Zij kunnen zich vooraf aanmelden via deze link: https://www.spirit30.nl/aanmelden-sponsoravond/
Op naar een magische en onvergetelijke sponsoravond,

De Spirit Sponsorcommissie

Deel dit bericht via: