🔴⚪️🔵
Bijgevoegd zien jullie de uitnodiging voor de jaarlijkse sponsoravond bij Spirit welke dit keer zal plaatsvinden op vrijdag 27 januari 2023. De komende editie wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor BouW ’85. Dank daarvoor.

Spreker
De Spirit sponsorcommissie heeft weer een prachtige spreker weten te regelen voor deze gezellige avond. Niemand minder dan scheidsrechter Bas Nijhuis zal de Spirit zaal toespreken. Bas heeft vast en zeker genoeg stof om over te praten zo vlak na het – arbitrair nogal tumultueus verlopen – WK. Dat belooft wat!

Aanmelden
Dit wil je als Spirit Sponsor natuurlijk niet missen. Zorg dat je tijdig (voor 13 januari) een mail stuurt om je aan te melden naar: sponsorcommissie.spirit30@gmail.com.

Gildeleden
Ook de Gildeleden van Spirit zijn (tegen betaling van een bedrag van € 20,-) van harte uitgenodigd. Opgeven is verplicht via een mail naar: sponsorcommissie.spirit30@gmail.com. Voor de gildeleden is daarnaast het verzoek of zij hun telefoonnummer in de opgave mail willen vermelden zodat wij een betaalverzoek kunnen sturen.

Op naar weer een gedenkwaardige sponsoravond,

De Spirit Sponsorcommissie.

Deel dit bericht via: