**al 90 jaar meer dan voetbal

Als bloeiende vereniging willen wij al onze vrijwilligers graag bedanken voor alle werkzaamheden die zij dit seizoen voor ons verrichten. Want zonder deze clubmensen zijn we natuurlijk nergens. Dankzij deze toppers is SC Spirit ’30 inmiddels een begrip in onze omgeving, een vereniging die staat voor prestatie en verbondenheid in een heerlijk gezellige sfeer.

Onze vereniging bestaat dit jaar 90 jaar en dit willen wij graag samen met jullie vieren op de vrijwilligersavond zaterdag 14 maart 2020. Ook dit jaar doet de evenementencommissie weer haar uiterste best om er een groot succes van te maken. Zo zal Rob de Draaier (wie kent ‘m niet) weer zijn bekendste en gezelligste vinyl hits uit de platenkoffer toveren. Zijn er prachtige fonkel nieuwe prijzen te winnen voor de winnaars van de muziekquiz die we gaan spelen en worden er uiteraard overheerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Alle aanwezige vrijwilligers krijgen een Spirit verrassing mee naar huis. Kortom, deze avond wil je niet missen.

Wij hopen dan ook dat jullie in groten getale aanwezig zullen zijn om er met zijn allen een onvergetelijke avond van te maken.

Bestuur SC Spirit ‘30

Deel dit bericht via: