*Met dank aan al onze dorpsgenoten!
Vandaag aan het eind van de middag werden de Spirit bestuursleden Timo Groot en Dorien de Boer gevraagd om naar het Deen filiaal in Hoogkarspel te komen. Daar aangekomen werden zij en de meegekomen Spirit jeugdleden Mika de Haan, Milan Kenter en Sam Bakker, aangenaam verrast door de geweldige cheque die zij van Deen Supermarkten in ontvangst mochten nemen. De cheque vertegenwoordigde maar liefst een waarde van € 1.500 te besteden aan de Spirit jeugd. Ongelooflijk!

Van zondag 16 augustus tot en met zaterdag 5 september vond de Deen Sponsoractie plaats en Spirit deed daar aan mee bij de Deen vestiging in winkelcentrum de Reigerspassage te Hoogkarspel. klanten van Deen werden gevraagd zoveel mogelijk muntjes voor de vereniging te doneren, hoe meer muntjes hoe hoger de sponsorbijdrage voor de jeugd van Spirit. Alle Spirit aanhangers hebben super hun best gedaan met de cheque op de foto tot gevolg.

Hierbij willen we DEEN Supermarkten hartelijk bedanken voor de financiële steun. Het is -zeker in deze ellendige Corona tijd- meer dan welkom. Tevens willen we de leden, ouders, familieleden, dorpsgenoten en Spirit supporters die de sponsormunten in onze koker deponeerden van harte bedanken.

Het bestuur van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: