🔴⚪️🔵
Wat een prachtige avond hadden ruim 40 (ondernemende) dames op zaterdag 13 april in de Spirit lounge. Rond half acht werden zij daar feestelijk ontvangen door Mariska en Evelien van de Spirit Sponsorcommissie en gastvrouwen Jos Steenbrink en Karin van Straaten.

Na de ontvangst met koffie/thee en een heerlijke petitfour van Bakkerij ‘t Broodhuys was het gelijk een drukte van belang en werd er direct flink “genetwerkt”. Al snel stonden de flessen Martini Bellini al op tafel, gesponsord door Mitra Bouman. De door de sponsorcommissie verzorgde Diva Swingo leverde veel leuke, deels gesponsorde, prijzen op. Wat te denken van o.a. 3 lessen reformer by Suus, een goed gevuld pakket van AH, een voetreflexmassage, een Easy toys pakket, Hara schoonmaakmiddelen van Hellen’s Haarsalon en een lamp door de Woonwens. Je zal het maar winnen!

Na de afloop van de wedstrijd verhuisde de gehele Divaploeg naar de kantine waar het inmiddels al gezellig druk was met spelers, supporters met eega’s     en waar de DJ Remko de Vos al los ging en zorgde voor de juiste muzikale stemming. Niet lang daarna haalde veilingmeester Frank Heilig al zijn “veiling skills” uit de kast en wist alle prachtige veilingkavels aan de man/vrouw te prijzen. Zelfs de voorzitter van Always Forward had een kavel te pakken (voor 4 personen skiën bij Skicentrum Hoorn) Dit alles leverde een prachtig totaal bedrag op voor onze jeugd. Het laatste bosje tulpen van aanbieder Jan Koeman van Mini Koburg ging zelfs voor € 1.000. Prachtig.

Daarna pakte DJ Remko de muzikale draad weer op en bleef het nog lang onrustig in ’t Houg. Met dank aan al het barpersoneel. Al met al een zeer geslaagde avond die wat Spirit betreft zeker volgend jaar weer een vervolg mag krijgen. Want de sfeer tijdens dit zakelijk evenement is simpelweg ongeëvenaard. De Spirit Diva Dag; een sfeervolle en uitgelaten traditie.

Nog even nagenieten met de prachtige foto’s van Selina Plank.
Kijk voor alle wondermooie foto’s van deze gedenkwaardige avond in het fotoalbum op onze website www.spirit30.nl

Deel dit bericht via: