In de afgelopen twee weken organiseerde Het Spirit Challenge Team de Spirit Challenges voor jeugdspelers uit de 08 t/m 019 categorie. Veertien dagen lang stond er elke ochtend een nieuwe voetbal-uitdaging in verschillende niveaus online op de mediakanalen van Spirit en dat werd een groot succes:

✔️ 14 challenges
? Voetbalplezier ouder en kind
 Buiten spelen
?‍♂‍ Vele jeugd deelnemers, zelfs fanatieke ouders (Barry, Niels), selectiespelers (Jordi & zus en de 4 musketiers Rick, Mats, Olivier en Tim) en sportieve ondernemers (Mandy)/
?ruim 700 video’s
?Geïnspireerde kinderen op het dorp die nog steeds de trucjes aan het leren zijn.

Voor de winnaars per leeftijdscategorie hebben we een leuke prijs geregeld en ook de fanatieke en trouwste deelnemers zullen niet worden vergeten. Komend weekend maken we de winnaars bekend via ons Facebook account. Het Spirit Challenge team zorgt vervolgens dat de prijs bij de winnaars terecht komt. Vanwege de Corona maatregelen is een officiële uitreiking op het Spirit complex niet mogelijk dus we zullen wat anders moeten verzinnen. Wordt vervolgd.

Tot slot een dankwoord aan alle organisatoren. Bedankt Annemieke Pauw, Arjan Bakker, Roos Bakker, Mieke Bosma, Laura Dels, Jennifer Mulder, Sjors Bakker en Michel Reus. Mede dankzij jullie inzet konden we 14 dagen lang elke dag een challenge online zetten. De tijd die we er samen in hebben gestoken, was het dubbel en dwars waard. Wat hebben we ongelofelijk veel voetbalplezier gezien. Prachtig!

En wie weet…. tot een volgende keer of uitdaging.

Het Spirit Challenge team

Deel dit bericht via: