Van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september mag Spirit meedoen met de speciale Corona editie van de Deen Sponsoractie in Hoogkarspel. Hoe leuk is dat? Daar zijn we natuurlijk superblij mee want ook Spirit is getroffen door het coronacrisis en elk financiële steuntje in de rug om te kunnen blijven sporten is dan ook meer dan welkom.

Vele evenementen zoals Koningsdag, Kermisvoetvolley en vijf thuiswedstrijden konden door het Coronavirus niet meer plaatsvinden terwijl de kosten bij onze club wel gewoon door gingen. Voor onze club een hard gelag. Desondanks heeft Spirit, zo veel als mogelijk binnen de RIVM-richtlijnen, geprobeerd in deze moeilijke tijd onze jeugd en dorpsgenoten aan het sporten te houden. Want bewegen is belangrijk. Zo organiseerden we gratis trainingen en een meidenclinic waar alle kinderen uit Hoogkarspel mee mochten doen, stelden we ons complex beschikbaar voor de sportbedrijven die het moeilijk hadden en scholen die buiten wilden sporten.

Het komende jaar bestaat SC Spirit ’30 maar liefst 90 jaar. Dit willen we niet ongemerkt voor bij laten gaan en wie Spirit een beetje kent weet dat wij voor jong en oud altijd weer van alles organiseren. Daarvoor willen we de opbrengst van de Deen actie gebruiken.

Dus als u bij uw boodschappen een sponsormunt krijgt. Denk dan even aan onze club en doneer deze t/m zaterdag 12 september in de koker van Spirit ’30. Wij en onze jeugd zijn u daarvoor zeer dankbaar.

Deel dit bericht via: