Helaas heeft na lang wikken en wegen onze enthousiaste toernooicommissie moet besluiten om vanwege de huidige pandemie (COVID-19) het SC Spirit ’30 jeugdtoernooi van 5/6 juni 2021 te annuleren.

Zij verwachten dat er nog te veel beperkende Corona maatregelen zijn ten tijde van het groots opgezette toernooi zeker gezien de huidige situatie waar we nu in leven. Daarnaast wordt, mochten er wel weer wedstrijden gespeeld worden, door de KNVB de Regiocup georganiseerd waardoor er geen ruimte is voor het toernooi. Ondanks dat het toernooi, op een paar poules na, helemaal was volgeboekt wil de organisatie iedereen vroegtijdig helderheid geven en daarom is de beslissing om te annuleren op tijd genomen.

Goed nieuws
Maar niet getreurd er is ook goed nieuws te melden. De toernooicommissie gaat vol aan de slag om het toernooi volgend jaar wél tot een succes te kunnen maken. Met de ervaring van dit jaar kan het alleen maar nog mooier en nog beter worden. Zodra er een datum bekend is zullen zij dit met ons delen en zullen alle ingeschreven teams weer worden benaderd.

Stay safe en neem bij vragen gerust contact op met onze toernooicommissie via een mail naar: jeugdtoernooi@spirit30.nl

Deel dit bericht via: