*Doe ook mee en fluit een compleet nieuwe trainingsoutfit bij elkaar!

De Spirit Scheidsrechters hebben, als dank voor het fluiten het afgelopen seizoen, weer een berg aan cadeaubonnen mogen ontvangen. Ondanks het lastige corona seizoen wisten sommige Spirit Scheidsrechters toch een mooie waardebon of compleet nieuwe sportoutfit bij elkaar te fluiten. Maar wat wil je ook als je vijf euro extra per gefloten wedstrijd kunt verdienen met deze leuke “sport bijbaan”. Ook het komende seizoen 22/23 gaan we door met deze leuke jubileumactie.

Scheidsrechters actie

Meld je aan als (jeugd*)scheidsrechter bij Spirit en spaar een prachtige nieuwe sport outfit bij elkaar. Vind jij het fluiten van wedstrijden leuk? Ben jij diegene die een wedstrijd durft te leiden en ben je niet bang om iemand op zijn fouten te wijzen? Dan zoekt Spirit jou! Met name zoeken we wat oudere jeugd/ouders die de jeugdwedstrijden vanaf de O12 willen en kunnen fluiten.

De Spirit Cadeau Strippenkaart

Het wedstrijdfluiten voor Spirit is niet alleen leuk en uitdagend, maar je verdient er ook nog wat mee. Allereerst 2 muntjes per gefloten wedstrijd (4 euro) en op zondag 4 muntjes (8 euro) naar gelieve te besteden in de gezellige Spirit kantine ’t Houg. Daarnaast spaar je, per gefloten wedstrijd, ook nog eens tegoedpunten (5 euro) voor een prachtige sportoutfit (naar keuze) te bestellen bij onze leverancier Duijn Teamsport of een volle boodschappenkar bij onze buurtsuper Albert Heijn. Per extra gefloten wedstrijd verdien je een strip op de Spirit Cadeau Strippenkaart. Ook vervul je gelijk je vrijwilligersdienst. Na de eerste twee gefloten wedstrijden gaat de teller voor de cadeaupunten lopen.

Waardering

Maar daar houdt het natuurlijk niet op! Als officiële scheidsrechter bij Spirit ben je ook nog eens goud waard en de waardering van jouw clubleden is toch eigenlijk meer waard dan geld? Hoe dan ook fluit jij een spannende wedstrijd waar geheid veel leuke dingen in gebeuren.

Wat moet ik doen om officiële scheidsrechter te worden?

Als je (jeugd*) scheidsrechter wilt worden bij Spirit en extra wedstrijden wilt fluiten voor deze actie meld je dan aan bij coördinator Remi Laan (app naar 06-16880997) of stuur een mail naar: remilaan@quicknet.nl en geef even aan welke categorie (zaterdag of zondag) je het liefst wilt fluiten. De scheidsrechter coördinatoren verzorgen de administratie rondom het aanmelden en houden de gescoorde outfit punten bij. Wacht niet te lang, doe mee met deze leuke actie en meld je aan!

Het bestuur van SC Spirit ’30
*vanaf 15 jaar 🔴⚪🔵

Deel dit bericht via: