En dat in deze lastige corona tijd. Wat hebben we toch een fantastische trouwe supportersschare die onze club ook in lastige tijden een warm hart toedraagt. Kijk eens naar al die leuke namen die we op de rood, wit en blauwe stoeltjes terugzien. Een prachtige gemêleerde groep van oud supporters, oud vrijwilligers, bedrijven, kleinkinderen etc. Heerlijke namen zien we terug zoals Jaap & Mart Heilig, Theo “Gento” Raven en zelfs supporters uit het mooie Dalfsen.
Hier worden wij zo blij van en krijgen daardoor enorm veel energie om er weer een leuk seizoen van te maken vanaf september. Temeer ook omdat de opbrengst van de gesponsorde stoeltjes direct wordt besteed aan de vernieuwing van ons complex. Op zondag 29 augustus nodigen we alle stoelbezitters uit om tijdens de derby Spirit – KGB een kijkje te komen nemen en even te komen zitten op “hun” stoel. Uiteraard staat er bij de derde helft een heerlijke versnapering klaar voor onze stoel sponsors. Het is tenslotte ook nog een beetje ons jubileumjaar.
Nog 25 stoelen beschikbaar.
We hopen dat de tribune voor de aftrap van het nieuwe seizoen uitverkocht is. We hebben nog een aantal stoelen vrij voor in de verkoop.
Wil je nu ook privé of als bedrijf met je logo (of met QR-code) op een stoeltje en Spirit steunen? Surf dan naar: spirit30.nl/tribunestoeltjes.
Namens Spirit super bedankt!
Deel dit bericht via: