*maar liefst 26 deelnemers aan de start.
*eerste Hoogkarspelse Walking Voetbal doelpunt ooit gescoord door Hans Valentijn.
*eindigen in de regen, beter voetbalweer bestaat er niet.

Wat een heerlijk gemêleerd gezelschap zagen wij vandaag aan de start verschijnen van de allereerste Walking voetbal wedstrijd bij Spirit ‘30. Van oud eerste spelers tot oude spelers die voor het eerst speelden. Van oud wethouders tot oud zaterdagteams spelers. Allemaal liefhebber van het mooie voetbalspelletje en van gezellig met elkaar bewegen en lachen.

Om 9.30 uur stroomden de potentiële deelnemers voor de demonstratiewedstrijd binnen in de Spirit kantine en werden zij voorzien van een heerlijk kopje koffie met een petitfourtje. Na een welkomstwoordje van het bestuur/Walking Voetbalcomité was het woord aan Cees Zeilemaker. Cees is trainer, coach en ambassadeur van de OldStars van FC Medemblik en hij was bereid gevonden om Spirit te helpen tijdens de demonstratiewedstrijden. Hij gaf een zeer duidelijke uitleg en verzorgde een gedegen en goede warming-up. Absoluut noodzakelijk voor een goed begin bij de wat oudere spelers, hetgeen ook wel bleek. Iedereen stapte na afloop weer kerngezond van het veld af. Na de openingstreffer van Hans Valentijn (komt in de Spirit annalen) werd er nog flink op los gescoord. Doelpuntenmakers Ronald Visser, Dirk te Grotenhuis, Michel Reus en Piet Bakker zorgden voor het nodige spektakel. Altijd lekker voor de inmiddels, in grote getale, toegestroomde toeschouwers.

Dit smaakt naar meer en ja hoor….. geloof het of niet er komt meer. Volgende week vrijdag (12 november) gaan de old stars uit Hoogkarspel weer de (kunst) wei in. Om 9.30 uur verzamelen in de immer gezellige kantine ’t Houg en na de koffie wordt er 10.00 weer gestart met de warming-up. Denk je nu, ik wil ook graag meedoen? Meld je dan aan via een mail naar walkingvoetbal@spirit30.nl of kom gewoon langs (in sportieve kleding en sportschoenen) en doe een keer mee. Het motto bewegen en beleven is op iedereen van toepassing. Er zijn geen inschrijvingskosten.

Team Walking Voetbal/SC Spirit ’30 🔴⚪🔵

Deel dit bericht via: