#sponsorzichtbaarheid #samensterk
Ondanks de vreemde periode waarin we met z’n allen door de uitbraak van het coronavirus verkeren blijven lokale ondernemers ons trouw en trekken we samen op om gezond uit deze crisis te komen. Zo heeft onze enthousiaste onderhoudscommissie deze week het bord van Keurslager Kees de Haan op een mooie nieuwe zich locatie mogen monteren.

Kees de Haan, keurslager is gevestigd in het winkelcentrum Streekhof in Bovenkarspel en staat bekend als Dé Barbecue- en gourmetspecialist. In hun winkel kun je terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Op hun website: https://dehaan.keurslager.nl geven ze je een digitaal kijkje in hun keuken en zie je prachtige voorbeelden van hun passie voor het slagersvak. Doe er je voordeel mee, want zo kun je van het verplicht thuiszitten toch nog een klein feestje maken.

Op voetbalgebied is Kees natuurlijk geen onbekende bij Spirit. Vele jaren geeft hij al training aan onze jeugd en je kunt wel stellen dat hij een echte fan is van het leuke voetbalspelletje. Wil je ook graag met een mooi reclamebord van je onderneming langs het druk bezochte hoofdveld van Spirit hangen? Stuur dan een mail naar: sponsorcommissie.spirit30@gmail.com. Er zijn nog plekken vrij op onze nieuwe stellage.

Het wordt, ook in ‘t 90 jarig jubileumseizoen, steeds mooier langs de lijn bij Spirit.

Deel dit bericht via: