Na drie prachige jeugdvoetbaldagen in de meivakantie deze week gaan we weer snel door naar het nieuwe en laatste maandthema en dat  is “verbeteren omschakelen balverlies naar balbezit”. Al onze jeugdteams starten hiermee vanaf maandag 6 mei 2019. Dit thema volgt op het vorige leuke thema “verbeteren omschakelen van balbezit naar balverlies”. Via het reeds ontvangen Rode draad leerplan kunnen onze jeugdtrainers en leiders zich reeds voorbereiden op de trainingen en wedstrijden. Op donderdag 9 mei 2019 is er begeleiding van de JVO/TC op het veld.  Op maandag 20 mei 2019 is er naast de begeleiding een bijeenkomst met de TC/coordinatoren (20.30 uur).  Op beide dagen worden er natuurlijk weer analyses gemaakt zodat iedereen passende feedback ontvangt zoals inmiddels als bekend mag verondersteld. Belangrijk om te noteren voor iedere trainer/coach en ook voor de nieuwe ouders die volgend jaar willen trainen of coachen.

Op vrijdag 7 juni om 19.00 uur is de Kick-Off voor het seizoen 2019/2020. Dan geeft de JVO/TC uitleg over de aanpassingen die worden gedaan n.a.v. het huidige seizoen en hoe we volgend seizoen nog meer Spirit maatwerk krijgen bij ons Rode Draad Leerplan. Noteer deze datum alvast in je agenda. 

Maandag/dinsdag zijn de individuele trainingen (maandthema) van toepassing en Woensdag/donderdag zijn de wedstrijdgerichte trainingen (maandthema) van toepassing. Veel succes maar vooral veel plezier met de uitwerking van het laatste thema en de vertaling in de praktijk. Hopelijk zien we weer een paar mooie voorbeelden terug tijdens de wedstrijden van onze jeugd in het weekend en sluiten we het mooie seizoen succesvol af.

TC Jeugd SC Spirit ’30