*Start vierde maandthema Rode Draad Leerplan: Verbeteren van de voorzet.

Voor alle Spirit jeugdtrainers O8 t/m O14
Deze week (maandag 2 november 2020) starten al onze jeugdtrainers met het 4e maandthema van het Rode Draad Leerplan. Het thema waar nu extra op getraind wordt is het verbeteren van de voorzet en volgt op het 3e thema: verbeteren van ‘t doorkomen via de zijkant.

Het mooie is, een beetje voetballer ziet dat beide thema’s prima in elkaar passen en je ze eigenlijk niet los van elkaar kunt zien. Het één volgt het ander op maar het één kan natuurlijk ook niet zonder het ander en moet blijvend worden geoefend en getraind. En dat doen we met de leuke oefeningen van het Rode Draad Leerplan naast uiteraard de eigen trainingsinvulling. Vanaf deze week gaan alle trainers uit onze jeugdopleiding (O8-O14) daar mee aan de slag.

Terugkoppeling TC-jeugd 
Alle trainers en coaches hebben de oefenstof inmiddels in hun bezit en doorgenomen. Komende donderdag 5 november en woensdag 18 november is er begeleiding en ondersteuning. Tevens worden er analyses gemaakt zodat iedereen passende positieve feedback ontvangt.

Ook de TC-jeugd van Spirit krijgt een terugkoppeling over de voortgang en vorderingen bij de trainers. Schroom niet en als je vragen hebt, spreek Mark de Horn van JVO aan of overleg eerst even met je mede trainer mocht je de oefening lastig vinden. Samen worden we tenslotte beter.

Iedere Spirit jeugdspeler verdient een leuke, gevarieerde en complete opleiding. Allen veel succes met het 4e rode draad thema.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: