*Start vijfde maandthema Rode Draad Leerplan: Verbeteren van het scoren.

Deze week (maandag 23 november) starten alle Spirit jeugdtrainers van de teams O8 t/m O14 alweer met het 5e maandthema van het Rode Draad Leerplan. Het thema waar nu extra op getraind wordt is het verbeteren van het scoren en volgt op het 4e thema: verbeteren van de voorzet.

Een actueel thema (denk aan Oranje). Het mooie is, een beetje voetballer ziet dat beide thema’s prima in elkaar passen en elkaar opvolgen. Het één volgt het ander op maar het één kan natuurlijk ook niet zonder het ander en moet blijvend worden geoefend en getraind. Dat geldt voor alle 5 thema’s en dat doen we met de leuke oefeningen van het Rode Draad Leerplan naast uiteraard de eigen trainingsinvulling.

Terugkoppeling TC-jeugd 
Alle trainers en coaches hebben de oefenstof inmiddels in hun bezit en doorgenomen. Op donderdag 10 december is er begeleiding en ondersteuning van de trainers. Tevens worden er dan analyses gemaakt zodat iedereen passende positieve feedback ontvangt.

Ook de TC-jeugd van Spirit krijgt een terugkoppeling over de voortgang en vorderingen bij de trainers. Schroom niet en als je vragen hebt, spreek Mark de Horn van JVO aan of overleg eerst even met je mede trainer mocht je de oefening lastig vinden. Samen worden we tenslotte beter.

Iedere Spirit jeugdspeler verdient een leuke, gevarieerde en complete opleiding. Allen veel succes met het 5e thema van het leuke Rode Draad Leerplan.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: