De KNVB heeft vanavond alle verenigingen een mail gestuurd waarin wordt aangegeven dat er door de sportclubs geen activiteiten meer mogen worden georganiseerd tot en met 6 april 2020.

Mail van de KNVB.

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij. Ons advies is dan ook om hier gehoor aan te geven en als voetbalbranche hetzelfde te doen door niet te trainen en alles te sluiten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden.

De komende periode gebruiken we om verder na te denken over de beste oplossing om gezamenlijk de competities alsnog tot een goed einde te brengen.

Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee
Directeur-bestuurder amateur- en vrouwenvoetbal

 

Afgelaste evenementen 

  • De Spirit Super Sunday komt te vervallen en wordt hopelijk nog een keer ingehaald.
  • De Vrijwilligersavond van 14 maart 2020 komt te vervallen en wordt opnieuw ingepland.
  • Het seniorenfeest van 28 maart 2020 komt te vervallen en wordt opnieuw ingepland.

Wanneer wij op advies van de KNVB nieuwe maatregelen moeten nemen, dan informeren wij daar iedereen verder over via een update op dit bericht.

Bestuur en TC van SC Spirit ‘30

Deel dit bericht via: