Op het mooie complex van SC Spirit ‘30 stonden op vrijdagmiddag 11 november 9 teams in de startblokken om te strijden voor de winst.

Walking voetbal is voor mannen vrouwen boven de 55 jaar die het leuk vinden om samen een leuk potje te voetballen. Het sociale aspect is bijna net zo belangrijk als het voetbal zelf. Er gelden bijzondere regels voor deze oude knarren. Er mag niet hard worden gerend en lichamelijk contact is verboden. Tevens mag de bal niet hoger worden gespeeld dan op heuphoogte. Inmiddels zijn er bij Spirit zo rond de 18 spelers die iedere vrijdagochtend onder ervaren leiding van Cees Meijer trainen en daarna samen een pot voetballen. Gewoon prachtig om te doen. Heb je interesse? Kom gewoon een keer snuffelen en doe een keer mee.

Het toernooi is grandioos verlopen. Dit onder leiding van 5 ervaren scheidsrechters. Geen grote blessures, geen opstootjes, gewoon fanatiek, maar volgens de regels voor de winst gaan. Na de poulewedstrijden de finale ronde die gewonnen werd door, jawel, ons team Spirit 2. Always Forward moest dit keer zijn meerdere erkennen in Spirit. Hollandia werd 3e.

Na de wedstrijd werd het nog heel gezellig in de kantine van Spirit. Bedankt vrijwilligers van de bardienst voor de geweldige service.

Tijdens de nazit werd officieel afscheid genomen van Dirk te Grotenhuis die samen met zijn vrouw Trees teruggaat naar de Achterhoek. De regio waar ze geboren zijn. Dirk werd door Dick Visser in het zonnetje gezet met een mooie speech. Dirk, bedankt voor de vele mooie jaren samen.

Jos Kaarsemaker/Spirit Walking Voetbal
Kijk voor nog veel meer prachtige foto’s van Fred en Gerrit op de Spirit website (foto’s).

Deel dit bericht via: