We zijn verheugd te kunnen meedelen dat de technische staf voor volgend seizoen zo goed als rond is. Zoals bekend wordt Peter Neuvel onze nieuwe hoofdtrainer. Peter zal het komende seizoen worden geassisteerd door Pieter Koenis. Pieter is momenteel actief als assistent trainer bij het tweede team en schuift dus een plekje op. Ron Sijm zal ook het komende seizoen als keeperstrainer de selectiekeepers weer onder handen gaan nemen.

Hans Valk en Patrick van Beek gaan aan de slag als respectievelijk trainer en assistent-trainer van Spirit 2. Erik de Boer wordt de assistent-scheidsrechter bij het tweede team. We zijn zeer blij dat beide trainers aan onze club verbonden blijven mede ook gezien de aankomende verjonging van de selectie en hun kracht en ervaring daarin. De huidige trainer van het 2e team, Ilco Groot, volgt zijn hart en gaat het komend seizoen ons jeugdkader versterken en neemt de talentvolle JO15 selectie onder zijn hoede.

De fysio is ook het komende seizoen weer in vertrouwde handen bij Tim-Jan van Hazel (Fysiotherapiepraktijk Hoogkarspel-Westwoud) en Wilma Admiraal.

De technische commissie selectie zal bestaan uit Ron Reus, Ton Kors en Michel Reus.

Michel Morsink en Jelle Pauw hebben te kennen gegeven na dit seizoen te stoppen als respectievelijk assistent-scheidsrechter en teammanager bij het 1e team. De TC is voor hen op zoek naar vervanging voor het komende seizoen. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de TC-selectie.

Hiermee is de technische staf van de selectie voor volgend seizoen weer zo goed als compleet en hebben we het volste vertrouwen in een prettige en succesvolle samenwerking.

Het bestuur van SC Spirit ’30.

Deel dit bericht via: