🔴⚪️🔵
Heerlijk weer en een heerlijke groep blauwe reigers. Maar liefst 65 Spirit spelertjes (O10-O14) en 18 begeleiders gingen afgelopen weekend “op Bot Kamp”. Een traditie voortkomend uit de zaalvoetbaltak (Bot Meubelen) en sinds de fusie overgenomen en omarmd door Spirit. Door corona kon het de afgelopen twee jaar helaas niet plaatsvinden. Maar nu was het eindelijk weer zover. En dat was te merken. Wat een feest!

Het was meer dan geslaagd. Perfect weer dus dat maakte alles gelijk al goed. Op de zaterdag werden, na de stevige lunch, vele sport & spel activiteiten (levend Stratego, Volleybal) gedaan op een groot grasveld nabij de accommodatie in Dwingeloo. De buikglijbaan was hier favoriet (vnl. door het warme weer). Daarna BBQ en vervolgens een dropping. Tijdens de dropping belandde er zelfs een groep in een plaatselijke kroeg waar effe een paar bitterballen werden gescoord. Rond 01.00 uur waren ze allemaal weer heelhuids terug. Bij het kampvuur nagenoten. De kids moesten om 03.00 uur gesommeerd worden echt een keer te gaan slapen (traditie 😉). De volgende ochtend om 08.00 ontbeten en 10.30 vertrok de Bot-caravaan naar een zwembad/speelpark in de buurt waar ze zich tot 15.00 volop vermaakten. Daarna met de bus, moe en voldaan, terug naar huis.

Dank gaat uit naar alle begeleiders maar zeker ook naar de organisatoren van de traditionele en jaarlijkse evenement. De kanjers Laura Dels, Dennis de Goede, Roos Bakker en nestor Timo Groot. Zonder hun inzet zou dit allemaal niet mogelijk zijn geweest. Grote klasse!

De prachtige foto’s van het gehele weekend, geschoten door Selina Plank, staan binnenkort op onze website. Veel kijkplezier.

Deel dit bericht via: