Het Spirit bestuur is verheugd mede te kunnen delen dat voor het komende seizoen Ton Bodmann de hoofdtrainer wordt van onze Dames 1. Ton volgt daarmee Regilio Vargas Velasquez op die aan zijn achtste seizoen bezig is bij onze club.

Wie is Ton Bodmann

In het kader van een nieuw seizoen en een nieuw geluid wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Ton Bodmann (54 jaar oud) en momenteel ben ik nog coach bij de MO15-1. Februari jongstleden ben ik gevraagd om coach van Dames 1 te worden. Deze mogelijkheid wil ik met beide handen aangrijpen. Ik vind het een eer om hiervoor gevraagd te zijn. Ik wil komende seizoen proberen om voor de dames een uitdagende training uit te zetten. Niet alleen tactische en conditionele oefeningen maar ook cognitief zodat we beter leren denken in spelsituaties. Dit kan uiteraard alleen als we een gemotiveerde club meiden bij elkaar hebben en ik wil iedereen dan ook oproepen om zich sterk te maken voor Dames 1. Ik heb er zin om samen de uitdaging aan te aan en ik hoop jullie ook.

Op zoek naar versterking

Wij wensen Ton heel veel succes en plezier toe het aankomende seizoen bij onze vrouwen 1. De dames kunnen nog wat versterkingen gebruiken dus wil je meedoen met dit leuke en talentvolle team neem dan even contract op met Ton (via de app naar 06-42329860) en wellicht kun je dan een keer meetrainen.

Het Spirit bestuur

Deel dit bericht via: