Altijd een goede coach willen worden?
Altijd al een goede trainer willen worden?
Wat houdt spelen bij Spirit’30 in?
Heb ik wel de kennis, tact en enthousiasme in huis om trainer of coach te zijn?
Ben ik wel voldoende op de hoogte van alle nieuwe spelregels?
Wat doe ik dan, als ze niet naar me luisteren?
Wat doe ik als ze vervelend zijn?
Wat doe ik met ouders, die zich met mijn opstelling bemoeien?

Allemaal vragen die door je hoofd spoken. Kan ik daar antwoorden op krijgen? Dat kan!

Op donderdagavond 3 september organiseert Spirit ’30 om 20.00 uur een informatieavond voor coaches en trainers en ouders van nieuwe leden en deze leden zelf. Uiteraard is onze mooie kantine de uitgelezen plek voor dit gebeuren. Deze avond wordt geleid door Sjaak Laan (normen en waarden commissie) en Ard Aker (HJO). Noteren en langskomen dus.

Inloop vanaf 19.30 uur met een heerlijk bakje koffie!

Het Spirit ’30 bestuur

Deel dit bericht via: