*Spirit ’30 dankt haar vrijwilligers
*Al ruim 90 jaar meer dan voetbal

Dankzij jullie toppers is Spirit ’30 inmiddels een begrip in onze omgeving, een vereniging die staat voor prestatie en verbondenheid in een heerlijke gezellige sfeer. Hoewel er vele voetballoze weekenden waren zijn er wél noemenswaardige werkzaamheden uitgevoerd. We kijken vooruit en in tijden van corona is Spirit evengoed de place-to-be voor ieder die onze club een warm hart toedraagt. Het enige wat niet kon was om al onze vrijwilligers een mooie avond te bieden. Maar inmiddels staan de lichten weer op groen en kunnen we eindelijk weer ’t Houg in.

Dus bij deze willen we jullie (en partners) uitnodigen voor het eerste Spiritfuif na de corona op:

zaterdag 19 maart 2022 (aanvang 20.00 uur).

Ook dit jaar doet de evenementencommissie weer haar uiterste best om er een groot succes van te maken. Zo zal DJ Rob de Draaier (wie kent ‘m niet) weer zijn bekendste en gezelligste vinyl hits (van die grote zwarte Cd’s) uit de platenkoffer toveren. Zijn er prachtige fonkelnieuwe prijzen te winnen voor de winnaars van de muziekquiz die we gaan spelen en worden er uiteraard overheerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Alle aanwezige vrijwilligers krijgen -als dank- uiteraard een Spirit verrassing mee naar huis. Kortom, deze avond wil je als vrijwilliger niet missen.

Wij hopen dan ook dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn om er met zijn allen een onvergetelijke avond van te maken.

Bestuur SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: