Het komende seizoen krijgen alle Spirit teams na vier jaar weer een fonkelnieuwe outfit. De sponsorcommissie van SC Spirit ‘30 is druk doende om het tenue “nieuwe stijl” van sponsors te voorzien. Uiteraard worden eerst de bestaande tenuesponsors benaderd om hun partnership te verlengen maar door groei van de vereniging hebben we ook ruimte voor een nieuwe sponsor. Een unieke kans.

Ben jij die ambitieuze nieuwe shirtsponsor?

Dan prijkt het logo en de naam van jouw bedrijf de komende vier jaar op het nieuwe tenue van verschillende teams bij onze vereniging. Mede door de mooie foto’s van onze professionele fotografen en veel gelezen social media (> 3.000 volgers) ben je dan verzekerd van een aanzienlijke lokale exposure. De teams en de categorieën die worden gesponsord zijn nog niet bekend maar zullen in gezamenlijk overleg worden bepaald.

Ben je geïnteresseerd en wil je deze unieke kans niet laten lopen? Wil je eerst wat meer informatie hebben? Meld je dan bij de sponsorcommissie van SC Spirit ’30 door een mail te sturen naar: sponsorcommissie.spirit30@gmail.com. Deze actie loopt tot uiterlijk 28 februari 2022 dus meld je snel…

Het bestuur van SC Spirit ’30.

Deel dit bericht via: