*update per 12 september 2020

Spirit is een gezonde, gezellige en drukbezochte voetbalvereniging. Na een voorzichtige start op 1 juli 2020 met enkele trainingen en in augustus met de oefenwedstrijden is het langzamerhand, vooral op de zondagen, steeds drukker geworden op ons complex. Dat is heel mooi maar ook lastig voor onze vrijwilligers in deze onzekere tijden.

Om de drukte in goed banen te leiden ziet het Spirit bestuur zich genoodzaakt om haar Corona Protocol op bepaalde punten aan te scherpen om zo de veiligheid van spelers maar zeker ook van onze vrijwilligers en supporters te kunnen blijven waarborgen.

Om het seizoen te laten slagen is het nu – meer dan ooit – belangrijk om onderling met elkaar samen te werken. Tijdens het eerste echte volle weekend hebben we gemerkt dat iedereen die een rol heeft binnen Spirit van goed wil is, enthousiast is, maar dat het ook heel lastig is om je goed aan de regels te houden.

Daarom heeft het bestuur een aantal wijzigingen doorgevoerd op het corona protocol. Bekijk deze in de hieronder gepubliceerde Update Corona Protocol en probeer er zoveel als mogelijk naar te handelen. Neem je verantwoordelijkheid, als coach, als coördinator als bestuurder maar ook als supporter. Want alleen samen krijgen we corona onder controle en kunnen we een mooi, gezond en veilig jubileum seizoen beleven bij onze club.

Het bestuur van SC Spirit ‘30

Update Corona Protocol SC Spirit per 12 sept

Deel dit bericht via: