SC Spirit ’30 is een bloeiende en groeiende voetbalvereniging. Wij zijn op zoek naar versterking van ons bestuur met meerdere bestuursleden die kunnen gaan bijdragen aan verschillende onderwerpen. Samen met jouw collega bestuursleden ben jij verantwoordelijk voor het leidinggeven en het besturen van de gehele vereniging. Jij zorgt er gezamenlijk voor dat alle leden kunnen voetballen en dat de sportiviteit in teamverband wordt beoefend en wordt uitgedragen. Daarnaast zorg je als bestuurslid voor een toekomstbestendig strategisch beleid en laat je je adviseren door de verschillende commissies die SC Spirit ’30 rijk is. SC Spirit ’30 groeit en wordt langzamerhand één van de grootste verenigingen in de buurt met momenteel in totaal 63 teams. Wij richten onze blik vooruit en zoeken daarom versterking voor ons bestuur.

Er zijn allerlei onderwerpen waarin jij je kan gaan vastbijten en waarmee jij daadwerkelijk een waardevolle bijdrage kan gaan leveren binnen onze vereniging. Jij kan jouw bijdragen en taken in samenspraak met jouw collega-bestuursleden vormgeven, denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als:

Accommodatie
Communicatie
Kantine
Verduurzaming
Sponsoring
Algemene zaken

Wat bieden wij?

Binnen de club krijg jij een zelfstandige en verantwoordelijke functie en de mogelijkheid om actief bij te dragen in de groei en ontwikkeling van SC Spirit ‘30 binnen de onderwerpen die jou het meest aanspreken en passen. Daarnaast is er ruimte om het takenpakket aan te passen naar jouw competenties en voorkeuren, passend bij de mogelijkheden binnen de vereniging.

Kerncompetenties

Samen met jouw collega bestuursleden hou jij toezicht op het verenigingsleven en ben jij een echt verenigingsmens.

-Jij bepaalt het verenigingsbeleid in samenspraak met de overige bestuursleden
-Jij coördineert de in jouw takenpakket horende activiteiten en onderwerpen en je onderhoudt de nodige contacten met de diverse commissies
-Jij draagt zorg voor informatie vanuit het bestuur naar de vereniging
-Jij levert bijdragen aan de beleidsvorming van het hoofdbestuur
-Jij bent resultaatgericht

Waarom is een bestuursfunctie bij Spirit leuk?

· Je bent betrokken bij bestuurlijke zaken en het beleid van de vereniging;
· Je hebt contact met veel mensen in en rond de vereniging;
· Je kunt jezelf (en je CV) ontwikkelen;
· Je pakt zaken op die bij je passen en die je leuk vindt;
. Je gaat mee met het jaarlijkse bestuursuitje als dank voor je inzet.

Doe je een opleiding en wil je jezelf ontwikkelen of zoek je een (bestuurlijke) stageplek? Ook daar zijn mogelijkheden voor.

Heb je interesse of wil je eens van gedachten wisselen?
Zoek dan contact met één van de huidige bestuursleden: Dorien de Boer, Gerrit Slagter, Stef Visser, Michel Reus, Marco Neuvel, Dennis van Leeuwen, Sjors Bakker en Ard Aker.

Of mail naar: voorzitter@spirit30.nl

Deel dit bericht via: