🔴⚪️🔵
Gedrukt en ontworpen door Dennis van Leeuwen met mooie foto’s van onze fotograaf Gerrit Slagter. Het is weer een waar verzamelaarsobject geworden en klaar om onze donateursactie 2022/2023 te ondersteunen.

Spirit donateursactie 2022

In de week van zondag 28 augustus tot en met zaterdag 4 september (week 35) zullen de vrijwilligers van Spirit weer aan de deur komen voor de verkoop van de donateurskaarten. Een donateurskaart biedt toegang tot alle thuiswedstrijden en (vier!) derby’s van Spirit 1 in de mooie 2e klasse.

Steuntje in de rug

Ook voor Spirit worden de energieprijzen snel hoger en dan is elk financieel steuntje in de rug meer dan welkom om lekker te kunnen blijven sporten. Want bewegen is belangrijk en gezond.

Bestedingsdoel

De opbrengst van de donateursactie en aanvullende donaties zullen worden besteed aan de verbetering van ons ballen- en materiaalhok en de verdere verduurzaming (Spirit van het gas af) van ons complex.

Een seizoenskaart kopen of contant en digitaal doneren

De donateurskaart kost € 15 (65+ € 7,50). Wilt u geen donateurskaart maar toch de Spirit jeugd steunen dan kan een bedrag contant in de collectebus worden gedaan of via een QR-code (op de bus) digitaal via een tikkie worden gestort. Een bedrag overmaken op rekeningnummer: NL98RABO0329350927 onder vermelding van uw naam en adres mag en kan natuurlijk ook.

Wij en onze jeugd zijn blij en dankbaar met elke gift.

Het Bestuur van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: