Met ingang van de tweede seizoenshelft komt Ton Bosma onze technische jeugdcommissie versterken en dat is mooi nieuws voor onze jeugdafdeling. Binnen onze jeugdafdeling is de technische commissie verantwoordelijk voor voetbaltechnische zaken en het technisch beleid gericht op ontwikkeling van spelers en trainers. Ton heeft aangegeven daar graag een bijdrage aan te willen leveren en daar zijn we als club heel blij mee.

Ton Bosma

De naam Ton Bosma is natuurlijk niet onbekend in het West-Friese amateurvoetbal. Ton (56) heeft in het verleden bij verschillende voetbalclubs in de buurt gespeeld (o.a. in het eerste team) en gewerkt. Binnen het jeugdvoetbal heeft Ton diverse functies met veel passie bekleed. Zo was hij onder meer jeugdtrainer en hoofd jeugdopleiding bij VV de Zouaven en bij de AZ-voetbalschool heeft hij 5 jaar zijn bijdrage geleverd als trainer. Daarnaast heeft hij samen met een compagnon nog de Stichting voetbalschool TOP, waarin zij twee x per jaar kinderen met veel plezier technische training geven.

Aangezien Ton alweer 1,5 jaar in Hoogkarspel woont, draagt hij graag zijn steentje bij aan onze club. Wij heten Ton van harte welkom en hopen op een mooie constructieve samenwerking.

De Technische Jeugdcommissie.

Deel dit bericht via: