🔴⚪🔵 Een goede start is het halve werk.
Op donderdag 25 augustus 2022 heeft Spirit een voorlichtingsavond voor alle trainers, coaches en ouders van de jeugd bij Spirit. Deze avond wordt gegeven door de normen & waarden commissie van Spirit. Zij geven “tips en trucs” hoe je zo goed mogelijk een team kunt trainen en coachen maar ook hoe je als ouder positief kunt supporteren. Voor- tijdens maar vooral ook ná de wedstrijd.

Op deze avond komen vragen aan bod als: Wat zijn de afspraken rondom trainingen en wedstrijden? Hoe ga ik om met teleurstellingen binnen de groep? Wat moet ik doen bij afwijkend gedrag van een speler? Hoe ga je om met een vervelende ouder en ouders die zich met de opstelling bemoeien? Wat wordt van mij als ouder en supporter verwacht? Wat houdt een verplichte verenigingsdienst in? Hoe spreek ik een speler tijdens de wedstrijd aan?

Tijdens deze avond krijgt u heel veel tips aangereikt hoe wij met z’n allen het voetbalplezier van onze kinderen kunnen vergroten en voorlichting hoe je ongewenst gedrag kunt voorkomen. Zeer nuttig voor alle ouders, trainers en coaches en een must voor alle NIEUWE trainers/coaches en ouders. De avond start om 20.00 uur (duurt tot +/- 21.00 uur). Vanaf 19.30 uur is de inloop en staat een heerlijk bakkie koffie/thee klaar.

Tot de 25e!

Sportieve groeten van
Ivo Mantel
Ivo Morsink
Sjaak Laan
Namens de commissie Normen en Waarden.

Deel dit bericht via: