Onder- en midden- bovenbouw 

Beste speler, ouder of verzorger,

De voorlopige teamindeling van onze jeugdteams voor het seizoen 2024-2025 voor de JO8 t/m JO15 is bekend. Bij een groeiende vereniging met inmiddels ruim 36 jeugdteams een hele klus voor de coördinatoren om dit in goede banen te leiden. Er is getracht om de teams zo goed mogelijk in te delen waarbij iedere speler/speelster zich op zijn/haar eigen niveau kan ontwikkelen en met plezier bij Spirit kan voetballen. Dit is in samenspraak gegaan met de trainers en/of leiders onder aanvoering van de coördinatoren. De indeling wordt namelijk niet gebaseerd op basis van één wedstrijd of training, maar op de voetbalvaardigheden, de inzet en de motivatie gedurende het afgelopen seizoen.

Wij zijn ons bewust van het feit dat het niet mogelijk is om aan alle individuele wensen tegemoet te komen en dat we bij enkele categorieën ook afhankelijk zijn van het aantal spelers om volwaardige teams te formeren. We hebben er in ieder geval niet voor gekozen om met minimale aantallen te werken. Uit ervaring blijkt dan namelijk dat we het hele seizoen met problemen zitten om een team op de been te brengen en we dan als SC Spirit ’30 een team moeten terugtrekken. Wat weer extra kosten met zich meebrengt naar de KNVB.

Belangrijk om te weten is dat dit een voorlopige indeling betreft. Er kunnen na de overschrijvingsdatum nog wijzigingen volgen door bijvoorbeeld nieuwe aanmeldingen of spelers die stoppen (of nog niet hebben voldaan aan hun verenigingsdienst (meld je snel en kijk voor meer informatie op: https://www.spirit30.nl/vrijwilligers/). Ook kan het zijn dat we spelers toch niet op de juiste plek hebben geplaatst. In dat geval zullen we dit uiteraard met de betrokkenen communiceren.

Voor een aantal teams zijn wij nog opzoek naar een leider, trainer of assistent trainer. Dit kan al vanaf 1 uur in de week. Mocht je interesse hebben of ons mogelijk kunnen helpen aan een geschikte trainer, dan vernemen wij dat graag. Stuur een mail naar: tcjeugd@spirit30.nl. Houd onze website in de gaten voor info over oefenwedstrijden en start trainingen. Indien er vragen zijn m.b.t. de voorlopige indelingen voor het komende seizoen stuur dan een mail naar de technische commissie via tcjeugd@spirit30.nl. Alleen reacties via de mail verwerken we.

Wij wensen iedereen een heerlijke vakantie toe. Rust goed uit en zorg dat je bij de eerste trainingen weer fris kunt starten.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

Zie hieronder de voorlopige indelingen per categorie seizoen 2024/2025 (versie 4 juli 2024)

 

JO8 tm JO12 seizoen ’24 ’25

JO13 tm JO15 seizoen ’24 ’25

MO15 MO17 en JO17 seizoen ’24 ’25

JO19 zat en JO19 zon ’24 ’25

 

Deel dit bericht via: