Komend seizoen maar liefst 12 seniorenteams actief!

De voorlopige teamindelingen van onze senioren voor het seizoen 2023-2024 is bekend. Daar waar het feestje is daar wil je bij zijn. En dus groeien we als club door met het aantal teams. Dit geldt ook voor de Super Spirit Zondag waar in totaal 12 teams actief zullen zijn (senioren + JO23/JO19). Een gezellig drukte dus en weer heerlijke voetbalzondagen het komend seizoen. Er is getracht om de teams zo goed mogelijk in te delen waarbij iedere speler/speelster zich op zijn/haar eigen niveau kan ontwikkelen en met plezier bij Spirit kan voetballen. Dit is in samenspraak gegaan met de trainers en begeleiders. Alle teams zitten ruim in de spelers (gemiddeld 20 spelers per team) noodzakelijk om een goed volledig seizoen te draaien.

Check hier onder de voorlopige indelingen senioren inclusief selectie/Walking Voetbal en Dames 30+ 7×7 (Excel/versie 25 juli 2023)

Voorlopige-teamindeling-senioren-seizoen-2023-2024 versie 25 juli (4)

Houd onze website in de gaten voor info over oefenwedstrijden en start trainingen. Indien er vragen zijn m.b.t. de voorlopige indelingen voor het komende seizoen stuur dan een mail naar de technische commissie via bestuur@spirit30.nl. Alleen reacties via de mail verwerken we.

Wij wensen iedereen een heerlijke vakantie toe. Rust goed uit en zorg dat je bij de eerste trainingen weer fris en uitgerust kunt starten.

De TC-senioren van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: