Komend seizoen maar liefst 11 seniorenteams actief op de Spirit Supersunday!

De voorlopige teamindelingen van onze senioren voor het seizoen 2024-2025 is bekend. Bij de selectie zien we enkele oude bekenden terugkeren maar zijn ook enkele spelers gestopt. Gelukkig is er ook een mooi aanwas te zien van JO19 spelers die overkomen vanuit de jeugd en de stap naar de selectie maken. Hierdoor blijft deze ruim op peil.

Groei heren

Daar waar het feestje is daar wil je bij zijn. En dus groeien we als club door met het aantal herenteams. Dit geldt ook voor de Super Spirit Zondag waar in totaal 11 senioren teams actief zullen zijn. Een gezellig drukte dus en weer heerlijke voetbalzondagen het komend seizoen. Er is getracht om de teams zo goed mogelijk in te delen waarbij iedere speler/speelster zich op zijn/haar eigen niveau kan ontwikkelen en met plezier bij Spirit kan voetballen. Dit is in samenspraak gegaan met de trainers en begeleiders. Alle teams zitten ruim in de spelers om een goed volledig seizoen te draaien.

Houd onze website in de gaten voor info over oefenwedstrijden en start trainingen. Indien er vragen zijn m.b.t. de voorlopige indelingen voor het komende seizoen stuur dan een mail naar de technische commissie via bestuur@spirit30.nl. Alleen reacties via de mail verwerken we.

Wij wensen iedereen een heerlijke vakantie toe. Rust goed uit en zorg dat je bij de eerste trainingen weer fris en uitgerust kunt starten.

De TC-senioren van SC Spirit ’30

Kijk hier voor de voorlopige teamindeling

Spirit teamindeling senioren 2024-2025

Deel dit bericht via: