Beste Spirit seniorenleden,

De voorlopige teamindelingen van onze senioren voor het seizoen 2021-2022 zijn bekend. Ondank de corona gerelateerde seizoenen is er sprake van groei. Zowel bij de heren als bij de dames is er één team bij gekomen. Dit houdt in de Spirit voor het komende seizoen maar liefst 10 senioren teams heeft ingeschreven bij de KNVB. Dat worden heerlijk voetbalzondagen het komend seizoen. Er is getracht om de teams zo goed mogelijk in te delen waarbij iedere speler/speelster zich op zijn/haar eigen niveau kan ontwikkelen en met plezier bij Spirit kan voetballen. Dit is in samenspraak gegaan met de trainers en begeleiders.

Zie hieronder de voorlopige indelingen per categorie:

Voorlopige indeling senioren Heren seizoen 21 22

Voorlopige indeling vrouwenteams seizoen 21 22

Houd onze website in de gaten voor info over oefenwedstrijden en start trainingen. Indien er vragen zijn m.b.t. de voorlopige indelingen voor het komende seizoen stuur dan een mail naar de technische commissie via bestuur@spirit30.nl. Alleen reacties via de mail verwerken we.

Wij wensen iedereen een heerlijke vakantie toe. Rust goed uit en zorg dat je bij de eerste trainingen weer fris en uitgerust kunt starten.

De TC-senioren van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: