*ruim 65 deelnemers
🔴⚪️🔵

Komende vrijdagavond 5 mei wordt de voetbalclinic van Mira’s schoenenactie gehouden bij SC Spirit 30. Deze begint om 19.00 en eindigt om 20.00 uur. De clinic is bedacht door de hoofdtrainer van Spirit: Peter Neuvel en wordt uitgevoerd door de aanvoerders van de selectie te weten Rick Blom & Olivier Voetman. Bij de clinic zijn er ook vier jongens van de voetbalacademie aanwezig om te assisteren waar nodig is. Aansluitend is de afsluiting van de sportschoenen inzamelactie waar toeschouwers welkom zijn. Hierbij zal het totaal behaalde aantal schoenen (bij alle verenigingen) bekend worden gemaakt. De kantine is ook open!

Nog inleveren schoenen

Tot nu toe doen er 67 deelnemers mee aan de clinic. Werkelijk een prachtig aantal! Mensen kunnen sportschoenen inleveren tot en met 7 mei.

Stichting JUNE

Stichting JUNE en alle sportverenigingen zijn ook aanwezig bij de afsluiting bij Spirit. Zij zullen worden bedankt voor het stallen van een inleverdoos op hun locatie zes weken lang en omdat er sportclinics gegeven mochten worden. Stichting JUNE zal een dankwoordje houden.

Tot vrijdagavond!

Deel dit bericht via: