Afgelopen zondag werd onze Nieuwjaarsreceptie gehouden. Onze voorzitter Dorien blikte kort terug op het afgelopen jaar maar keek vooral ook naar de toekomst. En in haar toespraak benadrukte ze hoe gelukkig wij mogen zijn met onze vrijwilligers. Ook dit jaar werden een aantal van hen in het zonnetje gezet.

Op de foto zien we Meindert en Ineke de Wit, Ruud de Boer en Ton Kors. Bij de thuiswedstrijden van Spirit 1 zorgen Meindert en Ineke al jaren voor de kaart- en loterijverkoop. Ruud heeft in de afgelopen jaren meerdere vrijwilligerstaken op zich genomen, tegenwoordig is hij scheidsrechterscoördinator en op zondag zelf actief als scheidsrechter. Ook Ton is op meerdere terreinen actief geweest als vrijwilliger, enkele jaren terug heeft hij een nieuwe groen- en onderhoudsploeg samengesteld waar hij tegenwoordig de coördinator van is.

Deze vier vrijwilligers staan natuurlijk voor AL onze vrijwilligers die Spirit kent. En al die vrijwilligers zorgen er samen voor dat wij met recht kunnen zeggen: Spirit, méér dan een vereniging!

Deel dit bericht via: