*Goede voornemens 
*Start zesde maandthema Rode Draad Leerplan: Verbeteren van het drukzetten vooruit.

Start 2021
Volgende week (maandag 4 januari 2021) starten alweer de eerste jeugdtrainingen van 2021. Hopelijk een beter voetbaljaar dan het afgelopen jaar. Alle Spirit jeugdtrainers van de teams O8 t/m O14 hebben de trainingsinfo van het 6e maandthema van het Rode Draad Leerplan inmiddels ontvangen en doorgenomen. Het thema waar nu extra op getraind wordt is het verbeteren van het vooruit drukzetten. Een actueel thema en passend bij de Nederlandse speelstijl en aansluitend bij de vorige 5 thema’s. Het één volgt het ander op maar het één kan natuurlijk ook niet zonder het ander en moet blijvend worden geoefend en getraind. Dat doen we met de leuke oefeningen van het Rode Draad Leerplan als hulpmiddel naast de eigen trainingsinvulling.

Terugkoppeling TC-jeugd 
Op dinsdag 12 januari en maandag 18 januari is er begeleiding en ondersteuning van de trainers. Tevens worden er dan analyses gemaakt zodat iedereen passende positieve feedback ontvangt. Doe daar je voordeel mee.  Ook de TC-jeugd van Spirit krijgt een terugkoppeling over de voortgang en vorderingen bij de trainers. Schroom niet en als je vragen hebt, spreek Mark de Horn van JVO aan of overleg eerst even met je mede trainer mocht je de oefening lastig vinden. Samen worden we tenslotte beter.

Iedere Spirit jeugdspeler verdient een leuke, gevarieerde en complete opleiding. Spirit en JVO faciliteren daarin. Allen heel veel succes met het trainen van het 6e thema van het leuke Rode Draad Leerplan.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: