Samen de schouders eronder, samen naar beter

Vanaf maandag 20 november gaan al onze jeugdtrainers extra trainen op het verbeteren van de voorzet. Dat doen ze met de leuke (praktijkgerichte) oefeningen van het Rode Draad Leerplan naast uiteraard de eigen trainingsinvulling. Inmiddels hebben alle trainers de oefenstof (inclusief video) ontvangen om extra te trainen op het 4e Rode Draad Thema. Leuke oefeningen waarbij onze jeugdspelers zo weinig mogelijk stilstaan en zoveel mogelijk met de bal bezig zijn. Want dat is wat we graag zien.

Toelichting trainingsinhoud

  • Maandag/dinsdag zijn de individuele trainingen (maandthema) van toepassing.
  • Woensdag/donderdag zijn de wedstrijdgerichte trainingen (maandthema) van toepassing.

Hulp en begeleiding

Bij Spirit kan iedereen, dus ook de beginnende ouder, een goede trainer worden. Spirit en haar opleidingspartner JVO helpen daarbij. Op dinsdag 28 november en maandag 11 december is er begeleiding, ondersteuning en feedback voor de Spirit trainers (zie bijlage actuele jaarplanning hieronder). Tevens worden er analyses gemaakt zodat iedereen passende positieve feedback ontvangt. Schroom niet en als je vragen hebt, spreek Mark de Horn van JVO aan of overleg eerst even met je mede trainer mocht je de oefening lastig vinden. Samen worden we beter. Aanvullend is er op zaterdag 25 november nog een ‘coach de coach’ dag.

Iedere Spirit jeugdspeler verdient een leuke, gevarieerde en complete opleiding. Door hier als trainer mee aan de slag te gaan zal het opleidingsniveau maar zeker ook het voetbalplezier voor alle jeugdspelers verder toenemen bij Spirit. Allen heel veel plezier en succes!

Met sportieve groet,
– De technische jeugdcommissie SC Spirit ‘30
– JVO/Mark de Horn (coördinator Jeugdvoetbalopleiding, 06-48563540)

Bijlage 1: jaarplanning van het Rode Draad Leerplan en begeleiding van alle Spirit jeugdtrainers

Planning Spirit’30 seizoen 23-24 (4)

 

Deel dit bericht via: