*Start vierde maandthema Rode Draad Leerplan.

Start bij alle trainers O8 t/m O14
Deze week (vanaf maandag 22 november 2021) starten al onze jeugdtrainers alweer met het 4e maandthema van het Rode Draad Leerplan. Het thema verbeteren van de voorzet volgt op het thema “doorkomen via de zijkant”.

Het mooie is, een beetje voetballer ziet dat beide thema’s prima in elkaar passen en je ze eigenlijk niet los van elkaar kunt zien. Het één volgt het ander op maar het één kan natuurlijk ook niet zonder het ander en moet blijvend worden geoefend en getraind. En dat doen we met de leuke oefeningen van het Rode Draad Leerplan naast uiteraard de eigen trainingsinvulling. Vanaf maandag 22 november gaan alle trainers uit onze jeugdopleiding (O8-O14) met het nieuwe thema aan de slag.

Terugkoppeling TC-jeugd 
Alle trainers en coaches hebben de oefenstof inmiddels in hun bezit en doorgenomen. Op dinsdag 23 november en woensdag 24 november is er begeleiding, ondersteuning en feedback. Tevens worden er analyses gemaakt zodat iedereen passende feedback ontvangt. Ook de TC-jeugd krijgt een terugkoppeling over de voortgang en vorderingen bij de trainers. Schroom niet en als je vragen hebt, spreek Mark de Horn van JVO aan of overleg eerst even met je mede trainer mocht je de oefening lastig vinden. Samen worden we beter.

Iedere Spirit jeugdspeler verdient een leuke, gevarieerde en complete opleiding. Allen veel succes met het 4e rode draad thema.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: