Goede voornemens in uitvoering: Start zevende maandthema Rode Draad Leerplan.

Start bij alle trainers O8 t/m O14
Deze week (vanaf maandag 28 februari 2022) is gestart door al onze jeugdtrainers met het alweer het 7e maandthema van het Rode Draad Leerplan. Dit betekent dat door alle Spirit jeugdspelers extra fanatiek wordt getraind op het “inspelen van de spitsen”.

Het mooie is, een beetje voetballer ziet dat dit thema prima past bij het vorige thema’s en dat je ze eigenlijk niet los van elkaar kunt zien. Het één volgt het ander op maar het één kan natuurlijk ook niet zonder het ander en moet blijvend worden geoefend en getraind. En dat doen we met de leuke [praktijkgerichte] oefeningen van het Rode Draad Leerplan naast uiteraard de eigen trainingsinvulling. Inmiddels hebben alle trainers de oefenstof ontvangen om extra te trainen op het drukzetten. Leuke oefeningen waarbij onze jeugdspelers zo weinig mogelijk stilstaan en zoveel mogelijk met de bal bezig zijn. Vanaf maandag 28 feb gaan alle trainers uit onze jeugdopleiding (O8-O14) met het nieuwe thema aan de slag.

Begeleiding en Terugkoppeling TC-jeugd 
Op donderdag 3 maart en woensdag 9 maart is er begeleiding, ondersteuning en feedback van de trainers en op zaterdag 12 maart van de coaches. Tevens worden er analyses gemaakt zodat iedereen passende feedback ontvangt. Ook de TC-jeugd krijgt een terugkoppeling over de voortgang en vorderingen bij de trainers. Schroom niet en als je vragen hebt, spreek Mark de Horn van JVO aan of overleg eerst even met je mede trainer mocht je de oefening lastig vinden. Samen worden we beter.

Iedere Spirit jeugdspeler verdient een leuke, gevarieerde en complete opleiding. Allen veel succes met het 7e rode draad thema.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

 

Deel dit bericht via: