*Start zevende maandthema Rode Draad Leerplan.

Maandag 1 februari 2021
Per maandag 1 februari starten we alweer met het zevende thema van het Rode Draad Leerplan bij de Spirit trainingen. Alle Spirit jeugdtrainers van de teams O8 t/m O14 hebben de actuele trainingsinfo inmiddels ontvangen en doorgenomen. Het thema waar nu extra op getraind wordt is het verbeteren van het inspelen van de spitsen en volgt aansluitend op het thema “vooruit drukzetten”. Het één volgt het ander op maar het één kan natuurlijk ook niet zonder het ander en moet blijvend worden geoefend en getraind. Dat doen we met de leuke oefeningen van het Rode Draad Leerplan als hulpmiddel naast de eigen trainingsinvulling.

Terugkoppeling TC-jeugd 
Op woensdag 3 februari en dinsdag 2 maart is er begeleiding en ondersteuning van de trainers. Tevens worden er dan analyses gemaakt zodat iedereen passende positieve feedback ontvangt. Doe daar je voordeel mee. Ook de TC-jeugd van Spirit krijgt een terugkoppeling over de voortgang en vorderingen bij de trainers. Schroom niet en als je vragen hebt, spreek Mark de Horn van JVO aan of overleg eerst even met je mede trainer mocht je de oefening lastig vinden. Samen worden we tenslotte beter.

Iedere Spirit jeugdspeler verdient een leuke, gevarieerde en complete opleiding. Spirit en JVO faciliteren daarin. Allen heel veel succes met het trainen van het 7e thema van het leuke Rode Draad Leerplan.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: