Goede voornemens in uitvoering: Start vijfde maandthema Rode Draad Leerplan.

Start bij alle trainers O8 t/m O14
Na de kerstvakantie (vanaf maandag 10 januari 2022) starten al onze jeugdtrainers alweer met het 5e maandthema van het Rode Draad Leerplan. Het thema verbeteren van het scoren volgt op het thema “het verbeteren van de voorzet”.

Het mooie is, een beetje voetballer ziet dat beide thema’s prima in elkaar passen en je ze eigenlijk niet los van elkaar kunt zien. Het één volgt het ander op maar het één kan natuurlijk ook niet zonder het ander en moet blijvend worden geoefend en getraind. En dat doen we met de leuke oefeningen van het Rode Draad Leerplan naast uiteraard de eigen trainingsinvulling. Inmiddels hebben alle trainers de oefenstof ontvangen om extra te trainen op scoren. Leuke oefeningen waarbij onze jeugdspelers zo weinig mogelijk stilstaan en zoveel mogelijk met de bal bezig zijn. Vanaf maandag 10 januari gaan alle trainers uit onze jeugdopleiding (O8-O14) met het nieuwe thema aan de slag.

Begeleiding en Terugkoppeling TC-jeugd 
Op dinsdag 11 januari en woensdag 12 januari is er begeleiding, ondersteuning en feedback. Tevens worden er analyses gemaakt zodat iedereen passende feedback ontvangt. Ook de TC-jeugd krijgt een terugkoppeling over de voortgang en vorderingen bij de trainers. Schroom niet en als je vragen hebt, spreek Mark de Horn van JVO aan of overleg eerst even met je mede trainer mocht je de oefening lastig vinden. Samen worden we beter.

Iedere Spirit jeugdspeler verdient een leuke, gevarieerde en complete opleiding. Allen veel succes met het 5e rode draad thema.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

 

Deel dit bericht via: