*Start negende maandthema Rode Draad Leerplan.

Maandag 12 april 2021
Deze week zijn alle jeugdtrainers (onderbouw) alweer gestart met het negende Rode Draad Leerplan thema bij de Spirit trainingen. Alle Spirit jeugdtrainers van de teams O8 t/m O14 hebben de actuele trainingsinfo doorgenomen en zoveel mogelijk verwerkt in hun trainingen. Het thema waar nu extra op getraind wordt is het verbeteren van de omschakeling van balbezit naar balverlies. Een belangrijk thema, ook in het betaalde voetbal. En daarop trainen we dan extra met de leuke oefeningen van het Rode Draad Leerplan als hulpmiddel naast de eigen trainingsinvulling.

Terugkoppeling TC-jeugd 
Op donderdag 29 april is er begeleiding en ondersteuning van de trainers. Tevens worden er dan analyses gemaakt zodat iedereen passende positieve feedback ontvangt. Doe daar je voordeel mee. Ook de TC-jeugd van Spirit krijgt een terugkoppeling over de voortgang en vorderingen bij de trainers. Schroom niet en als je vragen hebt, spreek Mark de Horn van JVO aan of overleg eerst even met je mede trainer mocht je de oefening lastig vinden. Samen worden we tenslotte beter.

Iedere Spirit jeugdspeler verdient een leuke, gevarieerde en complete opleiding. Spirit en JVO faciliteren daarin. Allen heel veel succes met het trainen van het 9e thema van het leuke Rode Draad Leerplan.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: